Új SPAR áruház nyílt Törökbálinton

  45

  Modern, tágas és a vásárlók igényeit színvonalas szolgáltatásokkal kiszolgáló szupermarketet nyitott a SPAR Törökbálinton. A Feketerét utcában megnyílt üzlet nem csak a hétköznapi, hanem a nagyobb családi bevásárlásokat tervezőknek is széles áruválasztékot kínál.

  Törökbálint vezetése és a SPAR még 2019 októberében állapodott meg a beruházásáról, azt követően pedig el is kezdődött az építkezés, melynek eredményként egy új, színvonalas bevásárlóközponttal gazdagodott a város. A vállalat a fejlesztésre összesen 2,7 milliárd forintot fordított és ezzel 48 új munkahelyet teremtett a településen a SPAR szupermarket vonatkozásában.

  A közvetlenül az M1-es és M7-es autópályák csomópontjánál található új bevásárlóközpont és benne a SPAR szupermarket könnyen megközelíthető, és kis mérete miatt gyors bevásárlást biztosít mind a környéken élőknek, de akár az Ausztria, vagy éppen a Balaton felől Budapestre érkező autósoknak is.

  A kompakt, csaknem 5 ezer négyzetméteres bevásárlóközpont felét a SPAR szupermarket foglalja el, a hozzá tartozó parkoló több mint 250 gépkocsi fogadására képes. A villanyautóval érkezőket összesen 6 elektromos autótöltő várja, a szomszédos Törökbálinti-tóra néző játszótér pedig a gyermekes családokat.

  A szupermarket designja a SPAR legújabb koncepcióját követi. A belső burkolatok, színek barátságos hangulatot teremtenek a tágas eladótérben. Az áruház széles közlekedőinek, áttekinthető elrendezésének köszönhetően kényelmes lehetőséget kínál, akár egy nagyobb bevásárlásra is. Az üzletben a SPAR enjoy. convenience üzem márkatermékei is kaphatóak lesznek, illetve hűtött italos helyiséget is kialakítanak, ahol nagyobb mennyiségben kínálják majd a hideg innivalókat a vásárlók számára. A gyors, kényelmes fizetési lehetőségeket az egyre népszerűbb önkiszolgáló kasszák segítik.

  A vásárlókat a bejárat mellett zöldségosztály, valamint modern pékáru részleg fogadja. Ezeket kényelmi termékekkel, készételekkel feltöltött hűtővel tették teljessé. A pékség szomszédságában SPAR to Go helyben készült melegételeket kínáló ételpult várja a vásárlókat.

  Az új SPAR szupermarket technikai megoldásai energiatakarékosak: az eladótérben LED-lámpákat építettek be a szakemberek. A hűtéstechnika környezetkímélő, szén-dioxid alapú, amelynek hulladékhője télen az áruház fűtését is gond nélkül megoldja.

  Az üzlet Törökbálinton, a Feketerét utca 2. szám alatt várja a vásárlókat hétfőtől péntekig 6:30 és 21:00, szombatonként 7:00 és 20:00, illetve vasárnap 7:00 és 17:00 között.