Az Egészségházban továbbra is élnek a következő szabályok…

805

Az Egészségházban továbbra is élnek a következő szabályok:

  • Az orvosi rendelőben tartózkodók számát minimalizálták. Épületen belül kötelező a szájmaszk használata. Kizárólag időpontra érkező, előre bejelentkezett betegeket fogadnak az orvosok, míg a fogorvosi ellátás csak sürgős esetben fogad betegeket! A várakozás az épület előtt lehetséges, a többi lakostól megfelelő távolságra, amire biztonsági őr felügyel! Recept írásához nem kell a rendelőbe bemenni, az e-recept működik.
  • Az Egészségházban kialakítottak egy elszigetelésre alkalmas helyiséget, melyben az esetleges koronavírus gyanús beteget a mentő kiérkezéséig el lehet helyezni, a többi jelenlévőtől el lehet különíteni.
  • Az Egészségház 12:00 – 13:30-ig ZÁRVA van, ezalatt fertőtlenítik az épületet! Kérnek mindenkit, ebben az időben SEMMIKÉPPEN se menjen az Egészségházhoz. Ebben az időintervallumban telefonon sem érhető el a ház.
  • Az Egészségházban belépéskor mindenkinél test-hőmérsékletet mérnek infravörös, érintésmentes hőmérővel.

Az Egészségház régi telefonszámai mellett, kettő új számon is elérhető az intézmény. A régi számok még élnek, de fokozatosan megszüntetésre kerülnek és októbertől már csak az új számok lesznek aktívak.

Az új telefonszámok:

06 23 753-101

06 23 753-850

Vigyázzunk Egymásra!