Polgármesteri beszámoló

172
Dr. Lukács László, polgármester; Tegyük együtt élhetőbbé Tárnokot

Egy újabb nyugodt héten vagyunk túl.

Legfontosabb esemény, hogy aláírásra kerültek az ajándékozási szerződés végső papírja is a Vadlúd utcai kereszteződés átépítésének területigényéhez. Előreláthatóan 2021-ben elkezdődnek az átépítési munkálatok nem csak a Vadlúd utcai kereszteződésben, hanem a Zámori út – Fehérvári út kereszteződésben és a kettőt összekötő útszakaszon is.

Meglátogatott országgyűlési képviselőnk, akivel többek közt a szeptemberi lakossági fórum részleteit beszéltük meg. A szervezés megkezdődik, időpontja 2020. szeptember 23, szerda délután lesz. A részletekről hamarosan értesítjük a lakosságot.

Megszervezésre került szeptemberre a lakossági elektronikai hulladékgyűjtés, melyről a részleteket az alábbi linken olvashatják:
http://tarnokhironline.hu/…/12/elektronikai-hulladekgyujtes/

Nagy erőkkel dolgozunk a Tárnokhír fejlesztésén, ezért érdemes követni az online változatát:
http://tarnokhironline.hu/

Ha valakinek kérdése van felém, nem érti, vagy nem ért egyet egyes döntésemmel, elsősorban a polgarmester@tarnok.hu e-mail címet vagy a +36202276454 telefonszámot javaslom a vitatott kérdés rendezésére! Előre egyeztetett időpontban bárkit szívesen látok irodámban, kifejezett fogadóórával továbbra sem korlátozom a lakosság lehetőségét a velem történő kommunikációra!

Vigyázzunk egymásra, tartsuk be a vírushelyzet fennmaradt óvintézkedéseit! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere