Szeretem Tárnokot! – kérés az itt lakóktól, az itt lakókhoz

849

Lakossági kérésnek eleget téve, ebben a felhívásban olvashatják a csoport tájékoztatóját és kérését a témával kapcsolatban.

“Talán még nem mindenki hallott róla, hogy érdi ipari park épülne Tárnoktól nem messzebb, mint 50 méterre. Az építkezés, és a későbbi ipari parki tevékenység negatív hatásai mindenkit érintenének, míg jelenleg a kézzel fogható haszna a beruházásnak Tárnok szempontjából elhanyagolható.

A leginkább érintett területek:

· a vasúton túli területek,       

· a Sóskúti út melletti területek,

· a Dózsa György út melletti területek.

Szeretnénk, ha minden tárnoki lakoshoz eljutna az ipari park híre, és tájékozódna a témáról több forrásból is. Ezért hoztunk létre egy Facebook csoportot, melynek neve: „Összefogás a Tárnok mellé tervezett érdi ipari park ellen”, ahol igyekszünk a friss híreket megosztani. Annak érdekében, hogy ne itt, közvetlenül a 7-es főút túloldalán, épüljön fel az ipari park, a csoport indított egy online aláírásgyűjtést is. Szeretnénk elérni, hogy ne elszenvedői legyünk az eseményeknek, hanem meghalljanak minket és eredményesen képviselhessük érdekeinket. Ezt a petíciót a csoportban a Közlemények menüpont alatt, vagy a Google keresőbe beírva a „peticiok.com Tárnok” szavakat, találhatják meg legkönnyebben. Ne higgyük, hogy tehetetlenek vagyunk. Sokan lakunk itt, sok ember az már erő. Kérjük, minél többen írják alá, és terjesszék ezt a petíciót!”

„Összefogás csoport”