Megújul a tárnoki média

169

Kedves Olvasó!

Szeptembertől megújul a Tárnokhír újság, a honlapot és a közösségi oldalunkat is igyekszünk gyakrabban és érdekes, közérdeklődésre számot tartó tartalommal megtölteni.

Mindezt Önökért tesszük, azért, hogy tájékozottak legyenek, azért, hogy legyen fórum, ahol kifejthetik a véleményüket, azért, hogy hasznos olvasnivalót, szórakoztató írásokat találjanak a különböző fórumokon.

Mindez azonban csak Önökkel együtt fog sikerülni. Csak akkor, ha Önök is veszik a tollat vagy billentyűzetet, írnak nekünk, megkeresnek a személyes, heti találkozó időpontjában, visszajelzéseket, hozzászólásokat küldenek, amiből következtetni tudunk arra, mit szeretnének, mi az, ami nem tetszik, amin változtatnunk kell. A közösségi oldalon – facebook – osszák meg, kérem, az oldalt, hogy minél több tárnokihoz eljusson.

Olvasói levelek című rovatot is indítunk, ahol Önöké a szó, kérdezhetnek – amit mi továbbítunk annak, aki válaszolni tud. Szeretnénk környezet-, természet- és állatvédelmi témáról írni, Tárnok múltját, idős embereinek történeteit bemutatni, a gyerekek, idősek, szlovák nemzetiségűek nagyobb hangsúlyt kapnának, ahogy az egészségügy, a közbiztonság, az oktatás is. És mindaz, amit ezen felül, Önök javasolnak.

A pártpolitikát messze elkerüljük, kérjük, Önök se itt beszéljenek róla, megvannak arra is a megfelelő fórumok.

Ezek a médiafelületek a tízezer tárnoki ember közérdeklődését szolgálják. Közérzetüket, életminőségüket szeretnék javítani, örömöt, kikapcsolódást okozni.

Ehhez kérem az Önök segítségét, együttműködését.

Bartos Csilla

Elérhetőségeink:

email cím: tarnok1257@gmail.com,

telefon: 06-20-394 4662 (augusztus 10-étől 10-16 óra között)

Facebook: Online Tárnokhír

Honlap: tarnokhironline.hu

postacím: 2461 Tárnok PF. 11

Kereshet bennünket személyesen is minden kedden 16-18 óráig a művelődési házban