Polgármesteri beszámoló

106

Az elmúlt héten több lakost fogadtam, egyeztettem a közútkezelő kapcsolattartójával és az Iparkamara képviselőjével.

A héten elkezdődött a nyári szabadságolások ideje. Érezhetően nem tudnak annyian nyaralni menni, mint általában, de a megkeresések és megbeszélések száma azért jelentősen csökkent. Megkezdődött a hivatalban is az igazgatási szünet, bár a hivatal nem zárt be, sürgős esetekben az intézkedések is megtörténnek.

Két fontosabb tárgyalást tudtam megejteni ebben a kicsit nyugalmasabb hétben. Már régen terveztem a közútkezelővel való egyeztetést a Sóskúti út és a Dózsa György út forgalmával kapcsolatban. A legtöbb felmerülő ötletről kiderült, nem kivitelezhetőek, de keressük a megfelelő megoldások lehetőségét. Tovább lépéshez tárgyalni fogok a vezetővel is a közeljövőben.

A másik tárgyalásom a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara képviselőjével folytattam. Programunk fontos része volt a helyi vállalkozók segítése, összefogása, melyhez az illetékes Iparkamara segítségét is szándékozunk igénybe venni. Előzetesen több témában is kiderült, vannak lehetőségek, remélem lesz rá igény is a tárnoki vállalkozók körében. Ebben a témában hamarosan lépéseket fogunk tenni!

Az Érdi Ipari parkról és a Dózsa György úti körforgalomról, illetve ennek kapcsán a forgalom kontrollálásáról fogunk beszélgetni holnap, 2020.07.28.-án kedden délután 17:00 órától a Heinrich Antal házban. Mindenkit szeretettel várunk, de a nagyterembe maximum 100 fő tud szabályosan részt venni az eseményen! Aki 101.-nek érkezik, nem jöhet be! Ezt már többször jeleztem, így kérem, senki se reklamáljon a helyszínen, ha nem tud már részt venni a rendezvényen!

Ha valakinek kérdése van felém, nem érti, vagy nem ért egyet egyes döntésemmel, elsősorban a polgarmester@tarnok.hu e-mail címet vagy a +36202276454 telefonszámot javaslom a vitatott kérdés rendezésére, a Facebook nyilvánossága szerintem nem erre való!

Vigyázzunk egymásra, tartsuk be a vírushelyzet fennmaradt óvintézkedéseit! Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Dr. Lukács László, Tárnok polgármestere